Druerne trives i de varme og sandrige jorde i Alghero-regionen, hvor de høstes og vinificeres på traditionel vis. Efterfølgende modnes vinen i minimum 12 måneder på store egetræsfade i 24 måneder i alt.
Den rubinrøde vin har en flot farve og en aroma, der langsomt stiger op af glasset og byder på noter af violer, marmelade, blommer, solbær og orientalske krydderier. Smagen er fyldig og velstruktureret med en varm karakter og toner af urter og bær. Eftersmagen bærer præg af fadlagringen, med “toastede” noter og en behagelig blanding af krydderier.
Server denne vin ved en temperatur på mellem 16-18 grader og nyd den til kraftige kødretter, vildt, retter med lam eller modne oste.
kr.149.00
Beskrivelse
Druerne trives i de varme og sandrige jorde i Alghero-regionen, hvor de høstes og vinificeres på traditionel vis. Efterfølgende modnes vinen i minimum 12 måneder på store egetræsfade i 24 måneder i alt.
Den rubinrøde vin har en flot farve og en aroma, der langsomt stiger op af glasset og byder på noter af violer, marmelade, blommer, solbær og orientalske krydderier. Smagen er fyldig og velstruktureret med en varm karakter og toner af urter og bær. Eftersmagen bærer præg af fadlagringen, med “toastede” noter og en behagelig blanding af krydderier.
Server denne vin ved en temperatur på mellem 16-18 grader og nyd den til kraftige kødretter, vildt, retter med lam eller modne oste.